Musikforeningen ”Klinten”

Nyhedsbrev

Hermed et lille nyhedsbrev fra os i bestyrelsen for Musikforeningen ”Klinten”.

Country- og westernaften i Ulbjerg Forsamlingshus.

Fredag den 17. januar var der højt humør og fuld af Country- og westernstemning i Ulbjerg Forsamlingshus. 104 feststemte gæster var mødt op til musikforeningens arrangement.

Forsamlingshuset var på ægte amerikansk vis pyntet op med både flag og guirlander. Enkelte havde da også pud-set cowboyhatten/stetsonen af.

Efter næstformandens velkomsttale var der lækker buffet fra Virksund Camping. Maden bestod selvfølgelig af spareribs og hotwings med diverse tilbehør, og som prikken over i’et havde frivillige bagt ikke mindre end 15 ame-rikanske lagkager – en rigtig amerikansk menu, som gjorde stor lykke.

Efter middagen gik countrybandet C ’n’ B på scenen. Det var rutinerede musikere, som sang og spillede både kendte og egne komponerede numre, og dansegulvet blev hurtigt fyldt.

Det blev en rigtig dejlig aften med godt musik og højt humør, og foreningen kan se tilbage på et vellykket arran-gement. Der skal lyde en stor tak til de, der mødte op til arrangementet.

Forårsjazz på havnen i Sundstrup.

Foreningens næste arrangement er Forårsjazz på havnen i Sundstrup, så sæt allerede nu kryds i kalenderen

lørdag den 24. maj 2014.

Vi håber som sidste år, at vi får en rigtig hyggelig eftermiddag med en masse glad jazzmusik. Som I måske allerede har hørt/læst, så bliver der gensyn med orkestrene ”Arosia” og ”The Funky Butts”, men vi skal stifte nyt bekendt-skab med ”Kjeldgaard Allstars”.

Lyst til medlemskab af Musikforeningen ”Klinten”?

Hvis du/I skulle have lyst til at støtte vores forening, så vi kan udvikle nye aktiviteter inden for musik og kultur her i området, er der mulighed for at blive medlem af foreningen.

Der er mulighed for at indbetale et af nedenstående medlemskaber:

Personligt medlemskab 50 kr. årligt
Husstandsmedlemskab 75 kr. årligt
Firmamedlemskab 100 kr. årligt

Kontingentet kan indbetales i Den Jyske Sparekasse i Skals på konto 9261 305-07-40470 senest lørdag den 1. marts 2014. Skriv venligst navn og adresse ved indbetalingen. Det ville også være dejligt med oplysning af mail-adresse, hvis du ikke har modtaget dette brev pr. mail. Så har bestyrelsen mulighed for at sende nyheder ud pr. mail. Der er også mulighed for at betale kontingentet til kasserer Kirsten Johansen.

Til sidst vil vi gerne takke for jeres støtte, såvel kontingent som frivillig hjælp ved vores arrangementer.

Med venlige hilsner
p.v.a. bestyrelsen for Musikforeningen ”Klinten”
Poul Thøgersen
formand