Musikforeningen Klinten på tur til ”Sommersang i Mariehaven”


Som noget nyt havde Musikforeningen Klinten i år arrangeret en tur til ”Sommersang i Mariehaven” - søndag den 24. juli 2016.
Som nævnt var det et nyt tiltag, så bestyrelsen var spændte på, om det havde nogens interesse. Det havde det! Der var tilmeldt ikke mindre end 40 deltagere til turen, så det må siges at være en god ide med rigtig fin tilslutning.
Der var arrangeret gratis bustransport til og fra Mariehaven for musikforeningens medlemmer, og bestyrelsen var vært med hjemmebagte boller, kage og en lille morgenbitter. Ingen skulle lide nød på den lange tur.
Undervejs var der fællessang i bussen, da Søren Peter havde taget guitar og et lille sanghæfte med, så alle var i godt humør, da vi nåede Mariehaven. Midtbus sørgede for transporten på bedste vis, og gav kaffe og te på hele turen.
Vejret viste sig fra den bedste side, der var høj solskin hele dagen, så det kunne ikke være bedre. Deltagerne blev rigtig godt underholdt i Mariehaven, hvor der var musik fra kl. 12.00 til 20.00. Der var musik i mange genrer, ja der var faktisk musik for enhver smag.
Bestyrelsen er glade for den store opbakning til arrangementet, og kan se tilbage på en dejlig dag, hvor det virkede til, at alle deltagere var i et strålende humør og nød både musikken og sammenværet i fulde drag.