Fantastisk koncert med McGuinness og Løverne


Fredag aften var knap 200 mennesker samlet til koncert i Ulbjerg Kultur- og Fritidscenter. Det blev en fantastisk koncert!
Det var en dejlig musikoplevelse med en blanding af Løvernes mangeårige danske repertoire og McGuinness nyfortolkninger af irsk musik. Der var en rigtig god stemning, og folk klappede med lige fra første nummer. Flere sange blev udført således, at de første 1-2 vers blev sunget på en-gelsk af McGuinness, hvorefter Løverne sang deres oversættelse på dansk. Det havde en rigtig god effekt. Imellem numrene var der også en rigtig god ”ping-pong” mellem McGuinness og Løverne, så lattermusklerne blev også rørt.


Som aftenen skred frem, var vi vidner til, at selvom Løverne er nogle ældre mænd, så kan de sta-dig godt synge og spille, og alle i gruppen McGuinness er yderst musikalske, og deres sangstem-mer er rigtig gode.
Da koncerten lakkede mod enden, var der stående applaus til musikerne, og de måtte da også ud i flere ekstra numre. Efter koncerten var der servering af lækre platter, og aftenen sluttede af med hyggeligt samvær ved bordene i hallen.
Ulbjerg Idrætsforening og Musikforeningen Klinten stod bag denne koncert, og takker alle de frivil-lige, som har hjulpet til med klargøring og oprydning i forbindelse med arrangementet. Arrangø-rerne har fået rigtig mange positive tilbagemeldinger efter arrangementet. Det er første gang, at Musikforeningen Klinten har arrangeret indendørs koncert i Ulbjerg Kultur- og Fritidscenter, og efter denne dejlige oplevelse nok ikke sidste gang. Kultur- og Fritidscentret har jo en dejlig størrel-se til koncerter.

Se billeder - klik her