Nyhedsbrev 2011

Kære medlemmer af Musikforeningen Klinten!

Året 2011 er ved at rinde ud, og vi vil gerne takke vore medlemmer for støtten til musikforeningen Klinten.

Til orientering kan vi oplyse, at i 2012 løber Familiefestivalen Klinten af stabelen

lørdag den 18. august på Spejderklinten!

Årets hovednavn bliver Tørfisk. Desuden optræder et par lokale bands, og som noget ganske nyt ”Klint” – eller ”K-faktor”, hvor lokale talenter dyster om præmier og publikums gunst. Der er allerede kandidater på banen, men skulle man have lyst til at optræde sammen med et professionelt orkester, kan man henvende sig til Musikforeningen Klintens formand Poul Thøgersen, på tlf. 61 65 88 18 og få nærmere oplysninger om arrangementet.

Vi forventer stort fremmøde til Familiefestivalen 2012. Vi har flyttet arrangementet til en lørdag, men holder fast i, at det er om eftermiddagen, da vi jo henvender os til både store og små. Desuden har vi dårlige erfaringer med søndagsvejret. I år druknede vi jo nærmest i regn!

Årets julegaveide må uden tvivl være et gavekort til Familiefestival Klinten 2012. Det koster 125 kr. for medlemmer af musikforeningen ”Klinten” og 150 kr. for ikke medlemmer. Det fås ved henvendelse til formand Poul Thøgersen.

Fredag den 20. januar 2012 vil vi forsøde den mørke tid med en hyggelig irsk aften i Ulbjerg Forsamlingshus. To vaskeægte irere, Fergie McElligott og Sam Aherne, der udgør gruppen Harness, vil sørge for autentisk irsk stemning.

Der er fælles spisning, og menuen består naturligvis af Irish Stew, Irsk stuvning og en lækker irsk dessert, og i baren vil man også kunne finde irsk whiskey og øl.

Der er fra musikforeningens side lagt op til en aften med masser af hygge, stemning, god mad og ikke mindst festlige musikanter og fællessang. Aftenen koster 150 kr. pr. person for mad og underholdning. – Der startes med spisning kl. 19.00. Man kan allerede nu tilmelde sig hos Hanne Lona Nielsen-Grøn på tlf. 27 52 73 84 evt. sms eller mail på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., men der annonceres også først i det nye år.

Til sidst skal der hermed lyde en rigtig glædelig jul samt et godt nytår.

Bestyrelsen for

Musikforeningen Klinten