Nyhedsbrev 2022

Året 2022 er ved at rinde ud, og musikforeningen vil gerne sende en lille julehilsen og orientere
om planlagt koncert i 2023. - Så sæt allerede nu kryds i kalenderen.

Koncert med CREEDENCE TRIBUTE

Er du/I vild med CREEDENCE CLEARWATER REVIVAL?
Er du/I vild med mega-hittene: Proud Mary, Bad Moon Rising, Who’ll Stop The Rain, Down On The Corner, Travelin’ Band, Cotton Fields, Have You Ever seen The Rain, Hey Tonight, Hello Mary Lou og mange flere hits
SÅ kom til koncert med dette fantastiske band CREEDENCE TRIBUTE i Ulbjerg Kultur- og Fritidscenter fredag den 3. februar 2023 kl. 20.00. Dørene åbnes kl. 19.00.

CREEDENCE TRIBUTE giver den bedste hyldest til det originale band ved at levere sang og musik i den kendte og autentiske stil. Det betyder, at bandet ikke laver egne fortolkninger eller nye arrangementer.

Billetpris: 250 kr. i forsalg - 275 kr. ved indgangen. Medlemmer af foreningen får en gratis genstand.

Fra 3. januar 2023 kan billetter købes på www.musikklinten.dk eller ved Min Købmand i Ulbjerg (betal gerne med MobilePay). Ønskes bordbestilling sendes mail til Kirsten på: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Efter koncerten er der mulighed for hyggeligt samvær samt køb af pølser. Baren, som er åben fra kl. 19.00, byder på vin, øl, vand, Irish Coffee, Rom og Cola, kaffe og småkager, chips og saltstænger.

Vi håber på en super koncert i Ulbjerg Kultur- og Fritidscenter, og håber rigtig mange har lyst til at deltage i vores arrangement.

Nyt eller fortsat medlemskab af Musikforeningen Klinten
Hvis du/I skulle have lyst til at støtte vores forening, så vi kan udvikle nye aktiviteter inden for musik og kultur her i området, er der mulighed for at blive medlem af foreningen.

Der er mulighed for at indbetale et af nedenstående medlemskaber:
Personligt medlemskab 50 kr. årligt
Husstandsmedlemskab 75 kr. årligt
Firmamedlemskab 100 kr. årligt

Kontingentet kan:
- overføres til Vestjysk Bank på konto 9261 3050740470
- betales via MobilePay 48472
senest onsdag den 1. marts 2023. Skriv venligst navn ved indbetalingen.

Til sidst skal der hermed lyde en Rigtig Glædelig Jul samt et Godt Nytår.

Bestyrelsen for

Musikforeningen Klinten