Fantastisk koncert med Keen On Queen i Ulbjerg!

Fredag aften var der koncert med Keen On Queen i Ulbjerg Kultur- og Fritidscenter. Der kunne godt have været flere koncertdeltagere, men for dem der deltog, blev det en fantastisk aften! Keen On Queen leverede varen. Deres optræden var med overbevisning, charme og med en dybfølt respekt for det originale materiale. Folk var vilde med koncerten. Der blev sunget med og danset foran scenen.   

I pausen og efter koncerten var der mulighed for at købe pølser ved Lions Club Møldrup, som havde parkeret pølsevognen lige udenfor døren. Efter koncerten blev mange og hyggede sig.   

Musikforeningen Klinten er utrolig glade for alle de frivillige, som har hjulpet til med klargøring og oprydning i forbindelse med arrangementet. Arrangørerne har efterfølgende fået rigtig mange positive tilbagemeldinger, og det giver bestemt lyst til at lave flere arrangementer. Derfor er det af stor betydning hvis der skulle være flere der har lyst til at være medlem af vores forening. Se mere på foreningens hjemmeside www.musikklinten.dk